Om oss i Spinn Media

Hva vi gjør:

Spinn Media tar konsulentoppdrag innenfor områdene: nettsider, innhold, sosiale medier og fotografering. Vi er fysisk lokalisert i Oslo, men jobber på hele Østlandet samt Vest-Sverige. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med under Tjenester.

Hvem vi er:

Om oss i Spinn Media: Verene Sundberg KollerVerene Sundberg Koller: Senior rådgiver, webredaktør, kursleder og foredragsholder innenfor områdene nettsider, synlighet og sosiale medier. Verene er en erfaren nettredaktør som brenner for godt innhold og å skape verdi for kundene. I 2013 ble hun nominert til Årets Nettredaktør for arbeidet hun gjorde for Møller Bil på mollerbil.no. Hun har studert webdesign og har jobbet med nettsider i privat og profesjonell sammenheng siden 1996. Verene elsker å formidle kunnskap til andre, og holder gjerne kurs og foredrag.
Kontakt Verene på verene@spinnmedia.no.

 

Om oss i Spinn Media: Ola SundbergOla Sundberg: Fotograf, kursleder og foredragsholder innenfor områdene fotografering og redigering av bilder. Ola er en erfaren bedriftsfotograf som i hovedsak tar portrett-, event- og dokumentarbilder, men også produktbilder ved behov. Bildene hans brukes i alt fra brosjyrer og årsrapporter til nettsider og sosiale medier. Ola holder også kurs i fotografering for Medborgerskolan i Sverige, og er en svært godt likt kursleder som formidler kunnskap på en enkel og lettfattelig måte. Kontakt Ola på ola@spinnmedia.no.
Portfolioen til Ola finner du på soundhill.net.

 

Spinn Media

Postadresse: Kristine Bonnevies vei 6, 0592 Oslo, Norge
Telefon: +47 950 77 027/+46 76-897 48 80
E-post: verene@spinnmedia.no
Organisasjonsnummer: 986 473 319

 

Bildene på spinnmedia.no er tatt av: Ola Sundberg/Soundhill Foto, Verene Sundberg Koller og Cecilie Gaustad. All rights reserved.
Icons by W3 Creative Lab with CC Licence. Only color is changed.