Med den stadig økende mengden av informasjon vi får hver dag, er det viktigere enn noensinne å gi et godt førsteinntrykk. Ellers kan man fort bli usynlig, eller enda verre – skape en negativ assosiasjon.

Bildene som skal representere foretaket må være gjennomtenkte, teknisk gode og gjerne lokale. Å ha med ansatte i bildene gir et personlig inntrykk, og det er lettere å gjenkjenne kontaktpersoner når kunden besøker butikken eller på kontoret.

Trenger du portrettbilder av ansatte, eventbilder, produktbilder eller dokumentære bilder, kan vi hjelpe deg. Bildene kan du bruke på nettsider, intranett, sosiale medier, brosjyrer, reklamemateriell og årsrapporter, bare for å nevne noe.

Trenger du et kurs i fotografering kan vi tilby fotokurs for bedrifter og private som ønsker å ta bedre bilder.

  • Nybegynnerkurset hjelper deg å forstå og mestre kameraet og innstillingene, gir deg grunnprinsipper innen fotografering, informerer om hva du må tenke på når du velger kamera og objektiv, og gir også en introduksjon til fotoredigering.
  • Det videregående kurset forutsetter at du mestrer kameraet, og gir deg kunnskap om komposisjon, fortellerteknikk og mer avansert fotoredigering,

Kursene kan selvfølgelig tilpasses behov hos den enkelte bedrift/organisasjon.

Video

Video blir viktigere og viktigere for å få oppmerksomhet, men er også viktig for å kunne gi kunden informasjon på en god måte. Eksempler på dette er produktvideoer, der man får vist fram produktet i bruk og kan vise spesielle funksjoner som man ikke får gjort i et bilde. Man kan også formidle kunnskap ved å lage en instruksjonsvideo som forteller hvordan produktet skal brukes og vedlikeholdes.

Trenger du video, kan vi hjelpe deg. Videoene kan brukes på nettsider, intranett, og i sosiale medier.

En stadig mer populær form for video er såkalte cinemagraphs. Dette er stillbilder, men der en liten del av motivet beveger seg som om det skulle vært en video. Disse har en nærmest magnetisk effekt, ettersom man oppfatter at det er et stillbilde men likevel er det bevegelse i det.

Trenger du cinemagraphs kan vi hjelpe deg. Disse kan brukes på nettsider, intranett, og i sosiale medier. Du  kan se eksempler på cinemagraphs vi har laget i denne bloggposten.

Kontakt oss på verene@spinnmedia.no